Punctul de întâlnire dintre
antreprenoriat și comunicare

Salut, 

Aici Oana și Alexandra, specialiști în comunicare cu peste 12 ani de experiență și oamenii din spatele #punctCOMM, singurul newsletter de comunicare pentru business-uri antreprenoriale. 

La Crafters, lucrăm zi de zi cu provocările și cu realitatea unor antreprenori din domenii foarte diverse – de la construcții la industriile creative -, dar care au un numitor comun: vor să comunice mai bine, mai coerent și mai pragmatic. 

Și pentru că suntem de părere că un demers de comunicare consistent are nevoie de niște baze solide, dar și pentru că vrem să vedem cât mai multe branduri antreprenoriale care se diferențiază prin felul în care comunică, vrem să dăm mai departe din know-how-ul nostru și să punem astfel umărul la o mai bună înțelegere a felului în care funcționează comunicarea. 

Așa a apărut #punctCOMM. Din dorința de a ajuta antreprenorii și echipele lor să comunice mai bine. 

#punctCOMM este locul în care punem la comun conținut bine documentat și argumentat, opinii și idei de la alți specialiști, dar și o mulțime de recomandări și resurse utile ca să rămâi la curent cu felul în care se schimbă comunicarea, dar și ca să înțelegi mai bine lumea în care trăim. 

În ultimii 2 ani, am scris despre trenduri, bugete, strategii de conținut, dar și despre cum îți creezi mesajele de brand sau cum rezolvi principalele greșeli în comunicare. 

Așa că, dacă crezi că te-ar interesa să citești lună de lună despre cum funcționează comunicarea în realitatea antreprenorială, vino alături de noi. 

Abonează-te aici

Prin abonarea la newsletter, îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing, conform cu Politica de Confidențialitate

Ca să vezi dacă rezonăm, mai multe despre noi poți afla de aici sau de aici.

Ne citim pe mail,
Oana & Alexandra