Punctul de întâlnire dintre
antreprenoriat și comunicare

Salutare,

La Crafters, lucrăm cu antreprenori curioși, care vor să comunice mai bine, mai coerent și mai pragmatic. Ne conectăm în profunzime la nevoile lor, la etapa de dezvoltare în care se află și pornim împreună la drum în mod așezat și în relații de parteneriat pe termen lung.

Credem în valoarea comunicării care vine din relații sănătoase, din nevoi înțelese pe bune, din a fi prezent și a construi cărămidă cu cărămidă.

De-a lungul timpului, am văzut multe branduri și businessuri cu provocări dintre cele mai diverse, ne-am lovit de situații care ne-au învățat foarte multe despre diferența dintre așteptări și realitate, ne-am pus noi înșine în locul celor alături de care lucrăm.

Așa că vrem să discutăm despre toate acestea – deci despre punctul de întâlnire dintre antreprenoriat și comunicare – cu toate concluziile pe masă, cu toate informațiile la vedere, într-un mod care să salveze timp și energie celor ce vor să înceapă un demers de promovare care să le aducă valoare și claritate.

De-asta am creat newsletterul .COMM (punct COMM), locul în care punem la comun resurse și recomandări curatoriate și explicate, exemple, studii de caz, perspectiva altor specialiști foarte buni în ceea ce fac, totul ca să vorbim cinstit și aplicat despre cum comunicăm mai bine și mai conectat la brandurile pe care le creștem.

În fiecare lună, venim în Inboxul tău cu primul newsletter dedicat intersecției dintre comunicare și antreprenoriat și tuturor lucrurilor dintre cele două.

Abonează-te aici

Prin abonarea la newsletter, îți dai acordul cu privire la prelucrarea datelor personale în scopuri de marketing, conform cu Politica de Confidențialitate

Ca să vezi dacă rezonăm, mai multe despre noi poți afla de aici sau de aici.

Ne citim pe mail,
Oana & Alexandra

Copy link
Powered by Social Snap